Een doorgewinterde projectmanager? Nu even niet.

  Heb jij wel eens van die projecten? Een young professional werkt!

  Je hebt allerlei soorten projecten: groot, klein, simpel of complex. En vaak ervaren projectmanagers om die projecten aan te sturen. Maar niet ieder project vraagt om een doorgewinterde projectmanager. Wij weten dat een young professional het zeker een uitdaging vindt om aan de slag te gaan met:

  • rechttoe rechtaan projecten, waarbij niets verkeerd mag gaan en die tot in de puntjes opgeleverd moet worden. Als dat in orde is, kan je ervaren projectmanagers op complexe uitdagingen inzetten;
  • projecten met projectmedewerkers die het ontbreekt aan projectmatige ervaring. Je hebt dan liever een projectmanager die het project op de werkvloer leidt, de gaten dichtloopt en vooral faciliteert;
  • projecten waarbij je als opdrachtgever kort op de bal wilt zitten en regelmatig wilt meesturen?

  Allemaal geen probleem voor een Young Professional.

  Wij hebben van die young professionals

  Onze Young Professionals willen scoren. Hun drijfveer is projecten met succes afronden en zichzelf continu ontwikkelen. Zij gebruiken de modernste projectmanagement best practices in combinatie met een eigen frisse blik. Makkelijk, moeilijk, groot of klein, dat verandert niets aan hun resultaatgerichtheid. Wel zal je zien dat als het spannend wordt hij of zij gemakkelijk collega’s consulteert om zeker te zijn dat het project de juiste voortgang houdt.

  Met bevlogenheid anderen motiveren en inspireren, dat doen onze Young Professionals. Ze hebben de natuurlijke voorkeur om met medewerkers op de werkvloer samen te werken en ze te ondersteunen. Wij hebben hen getraind om regelmatig boven het project te gaan staan en vooruit te kijken. Zo managen zij het project.

  De Young Professional vindt het geen probleem om een nadrukkelijk betrokken opdrachtgever te hebben. Integendeel, zij zien dit als een unieke kans om samen te werken en de belangen en beweegredenen van opdrachtgevers te leren kennen. Daardoor zit je immers kort op de bal en stuurt mee. De energie die je erin steekt, krijg je dubbel en dwars terug.

  Kwaliteit gegarandeerd

  Van Aetsveld garandeert professionaliteit. Een ervaren collega kijkt mee van achter de schermen en borgt de kwaliteit van het projectmanagement. Wens je een actievere rol? Geen probleem. Afhankelijk van de belangen kunnen wij een effectieve combinatie inzetten.

  Neem contact op

  Benieuwd waar onze Young Professionals kunnen helpen? We stellen er graag eentje voor. Neem contact op met Wim van de Kant of Ronald van Rossum.