Young Professional

Het Van Aetsveld Young Professional Programma

Herken jij je in de term Young Professional? Dan is het Van Aetsveld Young Professional programma wellicht iets voor jou. In dat programma worden de Van Aetsveld-talenten en -junioren gevormd tot zelfstandige, toonaangevende project- en verandermanagers. Zelfstandige professionals die het verschil maken bij iedere klant. De jonge Van Aetsvelders volgen hiervoor gedurende de eerste twee jaar van het dienstverband relevante trainingen en vakinhoudelijke cursussen.

Ontwikkel je als Young Professional

Dat biedt je handvatten om zelfstandig aan het werk te gaan. Daarnaast is er veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. In die ontwikkeling word je begeleid door een eigen, ervaren coach. Deze steunt je ook tijdens je eerste opdrachten bij klanten. En maakt je wegwijs binnen onze organisatie.

Samen aan het stuur

De inhoud van het Young Professionals programma stellen we jaarlijks opnieuw samen. Daarbij gebruiken we recente ontwikkelingen op het gebied van projecten en veranderingen. Leuk hierbij is dat je zélf de belangrijkste beslisser bent. Jij bepaalt de invulling van het programma. En daarmee dus zélf je ontwikkelingsagenda voor het komende jaar.

Naast werk ook fun

Gelukkig is er naast werk en ontwikkeling meer dan genoeg ruimte voor onze altijd gezellige socials!

Meer weten?

Meer weten, vul dan onderstaand formulier in. Dan nemen we contact met je op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.