Senior Agile Projectmanager

Kom jij als Senior Agile Projectmanager ons team versterken?

Iedereen die professioneel bezig is met verandermanagement, weet dat slechts 10% van de veranderingen echt slagen. En dat is precies het segment waarbinnen wij willen acteren. Als dat ook jouw ambitie is en je je sporen hebt verdiend als Agile projectmanager, dan komen we graag met je in contact.

Zijn wij op zoek naar jou?

Je bent ambitieus en wilt doorgroeien in het leveren van opzienbarende resultaten. Logisch dat je een bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van ons team Agile en dat je collega’s van andere teams binnen Van Aetsveld graag helpt.

Wat ga je doen?

Een Senior Agile Projectmanager bij Van Aetsveld is een enthousiaste professional die gewend is leiding te geven in verschillende soorten projecten. Resultaatgerichtheid is belangrijk, heel belangrijk, maar wel zo dat collega’s graag met en voor je werken. Je weet je teams effectief te stimuleren in alles wat belangrijk is om succesvol te zijn. Wat je doet, doe je met respect voor de zelfstandigheid van je teams. Je stuurt op samenwerking binnen je teams en met de opdrachtgever en je richt je doorlopend op het vinden van verbeteringen; in processen bij de klant, maar ook bij jezelf en in je teams!.

Wat breng je mee?

We vinden het vooral belangrijk dat je een serieuze gesprekspartner voor onze klanten kan zijn, dat je nieuwe klanten kan werven en dat je succesvol bent in wat je doet. Daarom hechten we meer waarde aan wie je bent dan aan welke ‘papiertjes’ je gehaald hebt. Natuurlijk hebben we wel ideeën bij wat je nodig hebt om succesvol te zijn, naast wie je bent.

Hieronder een schets:

  • Ervaring en succes in veranderende organisaties;
  • HBO/WO denk- en werkniveau;
  • 10 tot 15 jaar werkervaring als programma- of projectmanager met aantoonbare eindverantwoordelijkheid in complexe opdrachtomgevingen bij (middel)grote organisaties;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als programma- of projectmanager in Agile omgevingen;
  • Ervaring met projecten waarin de samenwerking business en IT/ICT in een Agile omgeving naar een hoger plan is getild;
  • Opleiding bij voorkeur op het gebied van bedrijfskunde en Informatica maar met interesse voor de mens in het geheel.

Over Van Aetsveld

Van Aetsveld faciliteert grote en middelgrote organisaties in alle sectoren van onze samenleving bij het realiseren van hun doelstellingen. Dat doen we al meer dan 20 jaar. We zijn met ruim 30 collega’s, verdeeld over verschillende zelfsturende teams. Eén daarvan is het Team Agile. Met z’n achten vormen we een hechte groep. We hebben allemaal een andere achtergrond, maar drie dingen binden ons: we richten ons op het succes van de klant, we zijn ervaren in ons vak en we durven de klant te verrassen met onverwachte oplossingen. Als jij je daarin herkent en je hebt de gebaande paden achter je gelaten, dan horen we daar graag meer over!

Kijk hier voor een overzicht van onze klanten.

Ben je geïnteresseerd?

Als je meer wilt weten, bel dan met Jens Caljé 06-51692835. Je kunt ook direct reageren. Maak ons nieuwsgierig en laat zien dat je bij ons past. Stuur een korte brief met cv en/of verwijzing naar je LinkedIn-profiel naar info@aetsveld.nl.