Uitnodiging kennissessie 31 mei 2018

  Kennissessie succesvolle veranderingen

  Successen lijken in sommige projecten uit de lucht te komen vallen. Is dat toeval of kan je succes afdwingen? Twee van onze projectmanagers vertellen op 31 mei 17:00 op een locatie tussen Utrecht en Amsterdam hoe zij hun werk doen. Zij weten dat succes echt niet uit de lucht komt vallen. Daar moet je wat voor doen. En wat je daarvoor kunt doen, dat kun je ook leren. Vandaar dat wij twee collega’s, die recent met complimenten zijn overladen, op het podium zetten. En we willen u van harte uitnodigen voor deze kennissessie.

  Atypische projectaanpak tijdens fusie

  Koos de Heer, als projectmanager betrokken bij een grote fusie, weet als geen ander welk typerend gedrag er bij projectmanagers hoort en dat gedrag vertoont hij juist niet. Geen gezwaai met actie-, issue-, of risicolijsten, zeker geen voorspellende plannen en opzwepende presentaties. Liever gedraagt hij zich op de juiste momenten atypisch. Waarom hij dit doet en wanneer legt Koos graag uit. En zeker zal hij laten zien welke impact hij zo op het team en projectsucces heeft.

  Georganiseerde overheid

  De programmaleider Aanpak Ondermijning voor het districtelijk Veiligheidscollege “De Markiezaten” in het westelijke deel van Noord-Brabant komt zijn ervaringen delen. Dat klinkt als een brave kantoorbaan, maar hij roept dat het “CRIME FIGHTING TIME” is. Hij laat ons voelen hoe hij zijn werkomgeving beleeft. Daar waar de ‘onderwereld’ steeds meer grip probeert te krijgen op de ‘bovenwereld’ met als doel meer geld verdienen. Hoe hij de overheid zich laat organiseren om succesvol het hoofd te bieden tegen georganiseerde criminaliteit. Leren van een programma waar synthetische drugs, massale hennepteelt, cocaïnesmokkel en mensenhandel nagenoeg dagelijks voorbijkomen en schreeuwen om effectieve antwoorden.

  Uitnodiging kennissessie

  Wilt u ook aansluiten? Deze sessies zijn bedoelt om kennis uit te wisselen. En daarbij bent u van harte welkom. Bent u geïnteresseerd om aan te sluiten op 31 mei? Stuur dan even bericht naar ons. We laten u dan weten of er nog plek is, wanneer we beginnen en waar we de sessie houden.