Sander van Lith

  “Durf je dromen waar te maken“

  Onder dit motto stapte ik begin 2017 naar mijn leidinggevende. Ik deelde hem mee dat een langgekoesterde droom –het maken van een lange reis- voor mij werkelijkheid zou worden. Een half jaar heb ik fantastische nieuwe indrukken opgedaan in Latijns-Amerika. En toen begon in november 2017 een nieuw avontuur; de job als consultant bij van Aetsveld. Een functie waarin ik mijn kracht in kan zetten: overzicht houden!

  Project- en verandermanagement

  De visie van van Aetsveld verschilt weinig van mijn persoonlijke motto. Het waarmaken van ambities staat binnen van Aetsveld centraal. Want wat is er nu mooier dan projecten en veranderingen die tot het gewenste resultaat leiden?

  Overzicht  houden over projecten en belangen

  Enthousiasme vormt wat mij betreft de basis voor ieder project en elke verandering. Ik probeer dan ook graag mensen warm te maken om samen tot een succes te komen. Mijn achtergrond ligt in Bedrijfskunde en Organization Studies. Daarom kan ik overzicht houden en alle –vaak uiteenlopende- belangen in ogenschouw te nemen bij besluitvorming. Bij mijn eerste opdracht komen deze kwaliteiten uitstekend tot hun recht. Binnen het project- en portfoliomanagement van Jumbo ICT spelen veel belangen!

  Niet bang voor het onbekende

  De drive om de droom te verwezenlijken, in combinatie met de wil om dit samen met de klant te doen, zijn mijn basis om projecten en veranderingen tot een succes te maken. Wees niet bang voor het onbekende, houd altijd het doel voor ogen, en durf samen met mij de stap te nemen!

  Meer informatie?

  Voor een meer gedetailleerd profiel verwijs ik graag naar mijn LinkedIn pagina, of neem gewoon contact met me op!