Sander van Lith

  “Durf groot te dromen“

  Bedrijfskundige projectmanager

  Sander heeft een achtergrond in Bedrijfskunde en Organization Studies. Hij is een van onze Young Professionals. Zijn expertises liggen vooral in projectmanagement, portfoliomanagement, PMO en procesmanagement. Daarnaast is hij gecertificeerd Scrum Master.

  “Sander werkte in een zeer spannende tijd bij Jumbo. Er waren veel zaken in beweging en ook was lang niet alles van tevoren duidelijk. Sander liet zich hierdoor niet afleiden en heeft tot de laatste dag netjes en op tijd geleverd. Zijn communicatie in zowel het Nederlands als het Engels is zeer verzorgd en hij kan mensen op een rustige manier uitleggen wat er van ze verwacht wordt. Hij staat ook zeker open voor de nieuwe processen en tools en heeft samen met de rest van het team gezorgd dat we op een zorgvuldige manier de transitie van de oude manier van werken naar de nieuwe wereld hebben kunnen maken, zonder het kind met het badwater weg te gooien”

  Ervaring

  • Innogy (Essent) – Agile PMO
  • Jumbo SupermarktenPMO IT project & portfolio management
  • Gemeente Dordrecht – Projectmanagement Privacy & Ondermijning
  • Van Aetsveld – Projectmanagement AFAS Implementatie CRM, Finance, HRM

  Durf groot te dromen

  ‘Mijn persoonlijke drive bij de uitvoering van projecten is het samenbrengen en laten excelleren van verschillende mensen en expertises. Door groot te durven dromen, individuen samen te brengen en te motiveren, heldere communicatie en transparantie in het proces, faciliteer ik een werkomgeving waarbij resultaten worden bereikt die organisaties ook écht vooruit helpen.

  Ik ben niet bang voor het onbekende en omarm verandering. Zowel tijdens mijn werk, als ook in mijn vrije tijd ontdek ik graag nieuwe werelden. Tijdens mijn reizen analyseer ik wat ik zie en probeer ik te begrijpen waarom de dingen gaan zoals ze gaan. Hier mag ik vervolgens graag mijn eigen frisse blik op loslaten. De reis is voor mij écht geslaagd als ik met een enthousiast team de bestemming weet te bereiken, die in het echt nog mooier is dan gedroomd!’