Ron Schipper

  “Iedereen een eerlijke kans op een comfortabel leven.“

  Ik help bedrijven door in ieder project de kansen voor duurzaamheid te zoeken en zo bij te dragen aan betere projecten en aan de duurzaamheidambitie van uw organisatie, zodat uw organisatie kan bijdragen aan een duurzame toekomst. Een toekomst met een beetje comfortabel(er) leven voor iedereen.

  Want een beetje comfortabel leven, dat is toch een minimum behoefte die we allemaal hebben? …en willen houden? Dan moet er wel iets veranderen. Veel bedrijven zien dat ook zo, daarom is duurzaamheid een serieus onderdeel van hun strategie geworden. Projecten hierin een cruciale rol.

  Duurzaamheid betekent het nodige voor de wijze waarop projecten gericht, ingericht, geleid en bestuurd worden. Dat is mijn expertise en die is gebaseerd op eigen ervaring, onderzoek en de boeken,  ‘Sustainability in project management’ en ‘Duurzaam projectmanagement’, die ik hierover heb geschreven. Hiervoor is ook internationale erkenning. Een andere mooie erkenning is de GPM Sustainability Award die ik in 2014 ontving. Samen met Gilbert Silvius was ik finalist bij de Internationale IPMA Research Awards.

  Als u zich afvraagt hoe de implementatie van duurzaamheid door en in projecten gerealiseerd kan worden, dan wissel ik graag met u van gedachten hierover. Bel me gerust.

  www.duurzaam-projectmanagement.nl

  duurzaam pm boeken