Rikus Marring

    “Veranderkracht.“

    Als projectmanager en verandermanager met sterke coachingskwaliteiten ben ik in staat mensen te laten samenwerken en te komen tot een gedragen resultaat. Vanuit de veilige omgeving die ik creëer zijn mensen in staat om te groeien en zich te ontwikkelen.

    Mensen-manager

    Ik ben een mensen-manager en werk graag met mensen om het beste uit hen te halen. Belangrijk is daarbij het werken in teams, aangezien mensen elkaar daarin extra versterken. Door de rust en veiligheid die ik uitstraal en creëer kunnen (groepen) mensen hun werk het beste doen. Hierdoor worden projectresultaten beter gehaald en is de kwaliteit hoog.

    Tussen resultaatgericht werken en persoonlijke groei weet ik een goede balans te vinden. Persoonlijke ontwikkeling staat bij mij hoog in het vaandel. Als ik een medewerker of collega heb zien groeien en experimenteren tijdens het werk, is mijn dag goed. Belangrijk daarbij vind ik dat een medewerker zijn/haar eigen verantwoordelijkheid pakt. Ook vind ik het goed als iemand zijn eigen talent en kwaliteiten leert herkennen en dit ook inzet in zijn/haar leven.