Johan Sponselee

    “Klant is koning!“

    Mijn studie Bedrijfskunde heb ik al weer zo’n 30 jaar geleden afgerond. Na deze studie ben ik gelijk aan de slag gegaan in het vakgebied systeemontwikkeling. Ik heb leiding gegeven aan diverse ontwikkelafdelingen. Na acht jaar heb ik bewust gekozen om mijn kennis en ervaring ten dienste van andere organisaties in te zetten in verschillende branches met uiteenlopende bedrijfsprocessen. Zo heb ik mij in de loop der jaren kunnen ontwikkelen tot de senior projectmanager en adviseur die ik nu ben.

    Zakelijk en nuchter

    In mijn projecten stel ik de problematiek en het belang van de opdrachtgever centraal. Ik wil graag problemen oplossen en een zo goed mogelijk resultaat voor de klant opleveren. Dat is mijn drijfveer. Mijn zakelijkheid en nuchterheid combineer ik met een uitstekend gevoel voor kwaliteit en service. Ik steek graag mijn handen uit de mouwen, werk naar een doel toe en neem initiatief en verantwoordelijkheid. Als het moet, kan ik naast mijn rol als manager zeker een inhoudelijke bijdrage leveren. Mijn betrokkenheid bij het team en mijn omgeving, mijn professionaliteit en betrouwbaarheid worden altijd zeer gewaardeerd.

    Een veel gehoorde opmerking is: ‘Typisch Johan om de afgesproken opleverdata te halen met zijn hoge mate van service en kwaliteit.‘