Evelyne Middleton

  “Excelleren in ons vak begint met reflecteren op eigen handelen“

  Ervaren verbinder

  Evelyne is een ervaren adviseur, sales- en relatiemanager en bovenal een verbinder. Ze heeft een passie voor de ontwikkeling van mens en organisatie in een steeds veranderende omgeving. Haar specialisme ligt in learning & development. Ze vertaalt de ontwikkelvraag van onze opdrachtgevers naar maatwerk interventietrajecten en in-company trainingen.

  Evelyne is een vrolijk mens met aandacht voor de klanten en de consultants bij Van Aetsveld. Evelyne opent deuren, is oprecht geïnteresseerd en hartelijk in haar benadering. Zij ondersteunt ons als collega’s om vraag en aanbod inhoudelijk bij elkaar te brengen. Daarbij zal ze gaan voor kwaliteit.”

  Ervaring

  Reflecteren en delen van lessons learned

  ‘Ik geloof dat excelleren in ons vak begint met reflecteren op eigen handelen. Met het delen van ervaringen en het uitwisselen van de lessons learned. Learning agility en een ‘leven lang leren’ vormen de basis van mijn persoonlijke “why”. Acterend als solist maar altijd als onderdeel (of trekker) van ons gedreven team van (project/programma/agile) professionals en experts waarin plek is voor humor en reflectie. Immers: alleen ga je snel, samen kom je verder!’