Cornel Magermans

  “De mens en het team maken het verschil“

  Na 25 jaar binnen één organisatie gewerkt te hebben, ben ik de consultancywereld ingetrokken. Een stap die aanvoelde als een rigoureuze stap, een stap die je het gevoel gaf dat je al je schepen achter je aan het verbranden was en je helemaal opnieuw moest beginnen. Feitelijk symboliseert dit mij erg goed. Ik ben bereid moeilijke keuzes te maken, keuzes waar ik vervolgens voor sta en voor ga, zelfs als het geen gemakkelijk pad is.

  Mission impossible?

  Ik vind het leuk om opdrachten te doen die schijnbaar onmogelijk lijken, projecten en programma’s nieuw leven inblazen en tot succes te brengen. Ik doe dit in de rol van programmamanager, interim manager en/of projectmanager.

  Overtuigingen

  Ik werk vanuit de overtuiging dat de mensen die een team vormen één van de belangrijkste succesfactoren zijn voor het bereiken van de gewenste resultaten. Ik ben een coachend manager en sta tussen mijn mensen. Naast deze overtuiging heb ik een resultaatgerichte drive om van elke opdracht een succes te maken. Ik ben veeleisend voor mijzelf en kan dat ook voor mijn team zijn om uiteindelijk het succes te behalen.

  Ik ben gewend om op directieniveau te werken en kan afhankelijk van de situatie gemakkelijk verschillende leiderschapsstijlen toepassen.