Boanne Ruijgrok

  “Denken in mogelijkheden!“

  Regelmatig heb ik de afgelopen jaren gemerkt dat er vooral gedacht wordt in onmogelijkheden en eventueel opkomende barrières. Ik ben van mening dat we vooral moeten kijken wat wel kan en te leren door te doen!

  Nieuwsgierig

  Tijdens mijn studie integrale veiligheidskunde kreeg ik een grote nieuwsgierigheid voor projectleiderschap, veranderkunde, communicatie en wekte het gedrag van mensen vooral mijn interesse. Wat beweegt mensen nou daadwerkelijk? Deze interesse werd gedurende mijn studie alleen maar groter. Dit kwam vooral naar voren tijdens mijn minor justitiële dienstverlening. Ik heb gesprekken gevoerd met slachtoffers, maar vooral ook met daders. Een dader ben of word je niet zomaar. Door te achterhalen wat criminelen beweegt, kunnen er gerichtere aanpakken gemaakt worden. Met deze gedachten heb ik dan ook de laatste jaren veel kunnen betekenen in de veiligheidswereld. Ik heb inmiddels voor verschillende organisaties gewerkt waaronder gemeenten en voor de politie.

  Signaleer tijdig knelpunten en draag oplossingen aan

  Ik ben dan ook een ervaren en verantwoordelijk ondersteuner en daarnaast beginnend projectleider in het veiligheidsdomein. Voor mij is het zorg dragen voor de werkzaamheden op een programma en/of project essentieel. Ik signaleer tijdig knelpunten en draag daarbij oplossingen aan. Voorts werk ik gestructureerd en, houd ik van organiseren. Ik beschik over goede communicatievaardigheden en breng veel plezier en energie mee in mijn werk.

  Projectleider en sparringpartner

  Een voorbeeld van mijn werkzaamheden, zijn mijn werkzaamheden voor de gemeente Gouda. Hier ben ik verantwoordelijk voor de ondersteuning van het schakelteam ondermijning (politie, Veiligheidshuis, RIEC Den Haag, gemeente Gouda, stadstoezicht, afdeling handhaving en vergunning etc.). Tevens ben ik de sparringpartner voor de programmamanager en ben ik projectleider van verschillende projecten.  Waaronder de projecten ‘Gezonde’ horeca, Storage boxen en autobranches.

  Mijn kracht

  Mijn kracht ligt vooral bij het verbinden van organisaties en te denken in wat wel kan, dus te denken in mogelijkheden.