Arie Veerman

  “Heintje Davids is een eretitel!“

  Veranderingen doorvoeren kun je niet alleen, zeker niet als je wilt dat de verandering beklijft. Om dit te bereiken, is het ontstaan van een TEAM een randvoorwaarde. Een TEAM met de wil om samen te werken en voor elkaar te werken, maar ook om samen te denken voor de beste prestatie. Ik begin elke opdracht met het implementeren van mijn KPI: minimaal drie keer lachen per dag. Zonder te blikken of te blozen, kan ik stellen dat het gemiddelde van deze KPI veel hoger ligt dan drie!

  Groei van team en organisatie

  Naast deze werkhouding heb ik ook veel aandacht voor de teamleden individueel. Dit uit zich in een persoonlijke groei bij de teamleden. Regelmatig ben ik dan ook bezig met minimaal twee veranderingen tegelijkertijd. Ten eerste de ‘geprogrammeerde wijziging’, veelal de primaire opdracht. Ten tweede de groei van de organisatie. Eén van de effecten – die me altijd weer voldoening geeft – is dat ook de meest stille teamleden zich actief gaan bemoeien met het zoeken naar de oplossing.

  Frisse kijk op ICT

  Indien de primaire opdracht zich afspeelt in een ICT omgeving, ben ik helemaal in mijn element. Ik heb een frisse kijk op ICT. ICT is geen doel op zich, maar wel een prachtig hulpmiddel om het leven aangenamer te maken. Dit geldt in de meest ruime zin en wat mij betreft ook voor iedereen.

  Tevreden opdrachtgevers

  Genoemde eigenschappen gecombineerd met een goed analytisch vermogen, positief kritische houding, betrokkenheid bij de organisatie en zeker geen 9 tot 5 mentaliteit leiden elke keer weer tot tevreden opdrachtgevers. Verlenging of uitbreiding van de opdracht of weer gevraagd worden voor een nieuwe opdracht is geen uitzondering.

  Voor meer details en aanbevelingen van opdrachtgevers en teamleden verwijs ik graag naar LinkedIn of bel me gewoon.