Amos Gomes de Mesquita

  “Change...“

  Resultaat gerichte professional

  Ik ben een resultaat gerichte professional die opereert vanuit de driehoek verander-, project- en communicatiemanagement. Verandermanagement zie ik als de weg om te komen tot geborgde vooruitgang. Projectmanagement is voor mij de gestructureerde weg waarlangs de deadlines gehaald worden binnen tijd en budget. En communicatiemanagement helpt om ervoor te zorgen dat mensen in positie zijn, de juiste informatie hebben, etc.

  Overzicht en handelingsperspectief

  Ik kan gemakkelijk overzicht terugbrengen en daar handelingsperspectief aan koppelen. Ik kijk vooruit, breng focus aan op de betekenis van wat wel/niet gebeurt en help daardoor de eigen beïnvloedingskracht te vergroten van mensen in mijn omgeving: Reflecteren, coachen en zélf de schouders eronder te zetten.

  In beweging brengen

  Hierdoor kan ik op een soepele en gestructureerde manier organisaties in beweging brengen. Kernwoorden: analyseren, daadkracht, de verantwoordelijkheden leggen waar die horen, het bieden van handelingsperspectief, in positie houden, omgevingsmanagement.

  Groeien

  Ik kan gemakkelijk motiveren, betrekken en op de achtergrond acteren. Daardoor komen organisaties in beweging, groeien mensen snel en komen project- en veranderdoelstellingen beter binnen handbereik.

  Aanvullend

  In de tijd voordat ik bij Van Aetsveld werkte, was ik ondermeer hoofd marketingcommunicatie bij een dochter van ABN AMRO, manager interne communicatie bij ABN AMRO en Rabobank, en zelfstandig tekstschrijver. In mijn vrije tijd ben ik een enthousiast (zee)zeiler, lezer, wandelaar en ga ik graag naar Zuid-Italië (Basilicata, Puglia, Sicilië).

  Rollen

  Mijn bijdragen komen goed tot hun recht in b.v. de volgende rollen:

  • Coach programma’s en projecten ; I coach, you grow
  • Verandermanager
  • Participatiemanager
  • Facilitator van bijeenkomsten; dagvoorzitter, open spaces, etc.
  • Schrijver programmaplannen