Slim delen en samen leren

  Smart and Safe Society

  Het rapport “Smart Cities en stedelijke veiligheid: Slim delen en samen leren” is op 23 april 2019 gepresenteerd. Aanwezigen van een besloten bijeenkomst van VNG Realisatie kregen een eerste sneak preview. Het onderzoek is een opdracht van de Hague Security Delta (HSD) en partners Van Aetsveld en TNO hebben hun kennis gebundeld bij de uitvoering.

  Conferentie Nederland Digitaal

  De bijeenkomst volgde op de eerdere Conferentie Nederland Digitaal van 21 maart 2019. Daar werd de intentie uitgesproken om voor de realisatie van de ‘Smart Society’ samen te werken aan een set concrete icoonprojecten. Per project een is een open ecosysteem opgezet met overheden, kennisinstellingen en bedrijven. Hierdoor kunnen snel resultaten geboekt worden die de partners kunnen opschalen. Dit vraagt onderlinge verbinding, strategievorming en vooral afspraken.

  Triple-helix aanpak leidt tot inzicht en actie

  Samen kunnen we inzichten omzetten in daadkracht. Door de triple-helix aanpak ontstaat een samenwerking die de kracht van alle spelers bundelt. In het onderzoek is inzicht opgebouwd in de samenhang tussen Smart-ontwikkelingen in steden en de aanpak van ondermijning.

  Meer weten?

  Tijdens het Smart City event van 21 juni 2019 licht Van Aetsveld in een ronde tafelsessie de inzichten nader toe. Een van die ronde tafels is speciaal bedoeld voor onze relaties en partners. Wil je je daarvoor opgeven? Vul dan onderstaand formulier in, zodat we contact met je op kunnen nemen en de details kunnen regelen.

  Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.