Richard Franken directeur bij Van Aetsveld

  Versterking directie door Richard Franken

  Richard Franken directeur bij Van AetsveldHet gerenommeerde adviesbureau Van Aetsveld uit Amersfoort heeft Richard Franken aangetrokken als directeur. Momenteel bestaat de directie uit Ronald van Rossum. Per 1 januari 2019 komt Richard Franken de directie versterken. Van Aetsveld bestaat meer dan 20 jaar en heeft ruim 30 consultants in dienst. We zijn actief in het werkveld van “Verander- en Projectmanagement” en bedienen de gehele markt. Onze consultants zijn onder andere actief binnen het veiligheidsdomein, centrale en lokale overheden, onderwijs en retail en ondersteunen ‘Smart Projects’.

  Achtergrond van Richard

  Richard Franken (’60) heeft zijn sporen als manager inmiddels verdiend. Hij was eerder al actief als directeur bij onder andere Trigion, Hoffmann Bedrijfsrecherche en The Hague Security Delta. Tevens is hij als bestuurder en toezichthouder bij diverse organisaties betrokken. Hij startte zijn carrière bij het Korps Rijkspolitie. Richard is met name aangetrokken om voor Van Aetsveld nieuwe groeikansen te creëren. Daarbij zal hij zich richten op de juiste positionering van ons merk in de markt.

  Meer weten?

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Van Aetsveld te Amersfoort op ons telefoonnummer: 033 422 3535 of via email: info@aetsveld.nl