Projectmanager onderwijs

Ondernemende Projectmanager met ervaring in het Onderwijs

Zijn wij op zoek naar jou?

Als je gaat voor het behalen van resultaat in projecten. Als je kunt inspireren om mogelijkheden te onderzoeken én als je realistische plannen kunt opstellen om deze te bereiken. Als je passie hebt voor en ervaring hebt binnen de onderwijswereld. Als jij het beste wilt halen uit de mensen die aan je projecten meewerken. Als je ondernemend bent en ambitie hebt en je wilt blijven ontwikkelen samen met je collega’s. Als je initiatiefrijk, optimistisch, voortvarend bent en de levenslust van je af spat. Dan ben jij wellicht de collega waar wij naar op zoek zijn.

De onderwijskundige projectmanager bij Van Aetsveld

Je werkt aan projecten in complexe en veranderende onderwijsinstellingen en hebt verantwoordelijkheid van start tot finish. Je kunt snel inschatten hoe verhoudingen liggen, je kunt je flexibel opstellen zonder het doel uit het oog te verliezen. Samenwerken met zeer diverse stakeholders en personen uit zowel de onderwijs- en onderzoeksorganisaties als bij de bedrijfsvoering vind je een plezierige uitdaging. Je inspireert je opdrachtgever door een ondernemende manier van werken. Wat de opdrachtgever niet weet over veranderen, communiceer jij op een constructieve manier.

Wat breng je mee?

Als je bij ons start, verwachten wij van jou:

  • Academisch werk- en denkniveau bij voorkeur richting onderwijskunde of bedrijfskunde/ bedrijfseconomie.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als projectmanager binnen het Onderwijs en een daarbij opgebouwd relevant netwerk.
  • Prince II Practitioner en/of IPMA-C gecertificeerd.
  • Bereidheid collega’s met jouw expertise en ervaring te helpen in hun projecten.

Wat bieden wij?

Wij bieden uitdagende opdrachten bij toonaangevende onderwijsinstellingen. Wij bieden je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en je ambities te verwezenlijken en daarmee Van Aetsveld goed op de kaart te zetten. Je kunt gebruikmaken van de kennis en ervaring van 30 inspirerende collega’s. Vanzelfsprekend bieden wij de arbeids-voorwaarden die bij deze functie passen.

Over Van Aetsveld

Wij geloven dat iedere organisatie het in zich heeft om gestelde doelen te realiseren. Het is onze kunst om dat vermogen te mobiliseren. Wij zijn Van Aetsveld: dé specialist op het gebied van projectmanagement en verandermanagement. Bovenop verander- en projectmanagement, zijn wij gespecialiseerd in samenwerking, duurzaam projectmanagement en het verhogen van verandervermogen. Van Aetsveld ziet (Hoger en Middelbaar) Onderwijs als een belangrijke markt om te excelleren. Wij geloven daarbij dat onvergetelijk onderwijs mogelijk is. Onvergetelijk voor jongeren én voor onderwijsprofessionals. Dagelijks helpen wij onderwijsinstellingen om, ondanks obstakels en spanningsvelden, kansen te zien en te benutten. Binnen het Onderwijs hebben wij onze expertise reeds ingezet bij: Vrije Universiteit, Universiteit van Amsterdam, Avans Hogeschool, Hogeschool Utrecht, Hogeschool van Amsterdam, Haagse Hogeschool, ROC Aventus, ROC A12.

Ben je geïnteresseerd?

Neem contact op met ons of mail je CV en motivatie naar: info@aetsveld.nl