Partnershipovereenkomst tussen IPMA-NL en Van Aetsveld

    Op 11 juli jl. hebben Fred Bons van IPMA Nederland en Wim van de Kant van Van Aetsveld een partnershipovereenkomst ondertekent. IPMA-NL is erg blij met de business partnership met Van Aetsveld en vindt het passen bij het streven naar betere projecten voor een betere wereld.

    “Met dit partnership willen we bekrachtigen dat een projectmanagement platform zoals IPMA onontbeerlijk is voor Nederland en de projectmanagement professionals die bij vele bedrijven hun vak uitoefenen. We spelen al een actieve rol in de Interessegroep Duurzaamheid en binnen IPMA Delta®, assessment van organisaties. IPMA zelf is aan het transformeren en dat vinden wij een goede zaak. In de komende drie jaar blijven wij bijdragen aan de ontwikkeling van het projectmanagementvak en nu dus ook binnen de IPMA organisatie. Dit kunnen we o.a. doen door kennis uit onze dagelijkse praktijk te delen, professionals te verbinden en onze koppeling met het onderwijs nog meer te benutten. De wereld om ons heen verandert en dat vraagt van professionals ook de nodige flexibiliteit en inzichten om mee te veranderen. Dit vak is constant in beweging en dat maakt het zo inspirerend en leuk”, zegt Wim van de Kant, directeur bij Van Aetsveld.

    ondertekening IPMA contract

    vlnr: Evelyne Middleton, Gerrit Koch, Fred Bons en Wim van de Kant

    Van Aetsveld draagt al actief bij aan de ontwikkeling van het vak van de eigen professionals. Dit partnership zorgt voor nog meer zichtbaarheid en versterkt haar actieve bijdrage aan duurzaam professionele groei. Het is een bewijs van zichtbaar commitment voor professioneel projectmanagement aan de klanten en professionals van Van Aetsveld. Daarnaast kunnen de eigen professionals van Van Aetsveld zich blijven ontwikkelen via het IPMA-NL platform.