Opleiding training en coaching

Opleiding, training en coaching

Onze visie

Organisaties kunnen niet zonder krachtige mensen met visie, kunde en passie, die in staat zijn de verbinding te leggen tussen twee essenties: die van verandering en die van kwaliteit.

Meer weten?

Voor alle niveau's

Wij zijn er voor de startende tot de meest ervaren project- en veranderprofessionals. Ook zijn wij er voor de opdrachtgevers en de managers van deze groep professionals.

Incompany en maatwerk

Wij geven onze opleidingen op tijdstippen die u uitkomen en op uw locatie. Wij kunnen hierbij onze opleidingen volledig aanpassen aan uw wensen.

Meer weten?

Waarom kiest u voor ons?

Persoonsgericht

Onze opleidingen zijn op de praktijk van de persoon toegesneden. Achtergrond, drijfveren en leerdoelen zijn leidend. Ontwikkelbehoeften veranderen als je vakkennis en ervaring toeneemt. Samen creëren we een ontwikkelpad op maat.

Meer weten?

Interdisciplinair

Is het nu een gepland project, een onvoorspelbaar verandertraject, of moeten we het Agile aanvliegen? Het is alle drie. Structuur helpt, onvoorspelbaarheid is een gegeven en Agile helpt om de verbinding te maken. Het is één geïntegreerd vakgebied. Simulaties helpen het team om optimaal productief te zijn!

Meer weten?

Voor en door professionals

Wij zijn ook professionals uit de praktijk. Collega’s die dagelijks met hun voeten in de klei staan. Dit zorgt voor herkenning en begrip bij de deelnemers, en voor goede casuïstiek. Om een professional te helpen ontwikkelen, moet je er zelf eentje zijn.

Meer weten?