Masterclass Duurzaam Projectmanagement

  Snel en kundig duurzaamheid integreren in je projecten?

  Gedreven door jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor de wereld van morgen of misschien omdat jouw organisatie je vraagt deel te nemen aan het realiseren van de duurzaamheidsstrategie. Er komt een moment dat duurzaamheid een integraal onderdeel van jouw projectmanagement wordt. En dan wil je er klaar voor zijn. Gedegen opgeleid, gecertificeerd, gevoed door inzicht en ervaring van andere projectmanagers en toegerust met een zelf geschreven aanpak, zodat je snel en effectief in je eigen projectorganisatie aan de slag kunt.

  Investeer vier dagdelen en volg in goed gezelschap de masterclass Duurzaam Projectmanagement.

  • Je krijgt inzicht in en een mening over concepten en overwegingen van duurzaamheid en de effecten ervan op projectmanagement.
  • Je weet welke MVO-strategie andere organisaties volgen en je hebt genoeg gereedschap om duurzaamheid te integreren in projecten, de projectmanagementprocessen en de projectdocumentatie.
  • Je hebt een duurzaam projectmanagement plan (DMP) gemaakt.

  Met andere woorden: Jij weet hoe je als projectmanager je verantwoordelijkheid neemt in de realisatie van de duurzaamheidstrategie van jouw organisatie en hebt een plan hoe je dit gaat operationaliseren.

  Nieuwsgierig? Download hier het programma van de Masterclass. Wil je deelnemen aan het programma dat in september 2015 begint, samen met deelnemers van KPN, Atos, DSM, ABN AMRO en NS? Stuur dan een e-mail naar: info@aetsveld.nl  Wij nemen contact met je op.