IPMA Parade 2018

  Van Aetsveld aanwezig op de IPMA Parade 2018

  Ook dit jaar is Van Aetsveld weer aanwezig op de IPMA Parade 2018. Als specialist in project- en programmamanagement dragen wij graag bij aan het succes van de IPMA Parade. Dit jaar verzorgen Ron Schipper en het IPMA erelid Gerrit Koch bijdragen vanuit hun projectervaring en -expertise. En natuurlijk zijn we aanwezig met onze Van Aetsveld Academy. Samen zetten we meer dan twintig jaar ervaring in voor het opleiden en begeleiden van projectmanagers.

  Projecten en programma’s in een agile wereld

  Gerrit KochGerrit Koch verzorgt de expertsessie Projecten en programma’s in een agile wereld.

  Niet alles is nieuw in die Agile wereld en niet alles uit de ‘oude wereld’ van projecten en programma’s is opeens overbodig. We roepen al jaren om gedreven product-owners die de leiding nemen in de vernieuwing. De kundige projectmanager zag je al veel eerder werken met hybride teams waarin de disciplines samen succes creëerden. De verschillende rollen waren erg gedifferentieerd. Het is goed om dingen weer samen te brengen in de scrum. Want, het succes hangt af van de vraag of de opdrachtgevers mee gaan in deze wereld. En niet blijven hangen in “oud” managementgedrag.

  Kom voor meer informatie naar deze sessie! Kom voor meer informatie naar deze sessie! En kom naar de stand voor meer informatie over bv. onze leergang Expert Programmamanagement.

  Duurzaam projectmanagement

  Ron SchipperEn Ron Schipper verzorgt samen met Fred Stortelers een sessie. Daarbij staat de vraag centraal: Is de platformeconomie als organisatievorm duurzaam?

  Bewierookt als hype sluipen ze onze samenleving in met disrupting impact. Diensten verpakt in apps zoals die van Uber en AirBnB verleiden ons op prijs en gebruikersgemak. En ze hebben ook iets intiems. Je “koopt” toch immers bij een bevriende consument? Inmiddels steken echter onbedoelde bijwerkingen de kop op. Daarom is het tijd voor een nadere blik. Digitalisering is de stuwende kracht achter de platformeconomie die appelleert aan duurzaamheid en het circulaire gedachtegoed. En dat is een dubbele helix. De organisatie is veroorzaker en tegelijkertijd lijdend voorwerp van de verandering. Wie of wat maakt nu het verschil? Waar liggen kansen en valse beloften? Ron en Fred nemen u mee in de wereld van de platformeconomie.

  Meer informatie over onze topclass Duurzaam Projectmanagement? Kom naar de sessie en onze stand!

  Meer weten over de IPMA Parade 2018?

  Het actuele programma treft u aan op de site van de IPMA Parade. En volg ook op twitter dit onderwerp en .