Incompany trainingen

Volg een maatwerk incompany training bij Van Aetsveld

Van Aetsveld is geen leerfabriek met trainingen waarvan er dertien in een dozijn gaan. Onze maatwerk incompany trainingen worden in nauwe samenspraak met jou als opdrachtgever samengesteld. Daardoor sluiten ze naadloos aan bij jouw bedrijfscultuur. Door middel van een mix van praktijkgerichte leerinterventies weten wij samen met jou, resultaten succesvol te verankeren.

Constant terugkoppelen

Voor een optimale transfer van theorie naar praktijk is het belangrijk om gedurende een langere periode regelmatig bezig te zijn met een thema. Bewust verspreiden wij de training interventies over een aantal weken, zodat cursisten de kans krijgen, hun kennis en nieuwe vaardigheden direct in de praktijk te brengen en terug te koppelen tijdens de contactdagen, in de online leeromgeving of met de online coach. Daarnaast is het goud waard om jouw MT team te betrekken bij een eindopdracht.

Training is een interventie in verandering

Geef jouw programma- of projectmanagementvaardigheden een boost en kies de opleiding die het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Goede voorbereiding is het halve werk

Persoonlijke begeleiding is een van de belangrijkste succesfactoren van incompany trainingen. Niet alleen de cursist maar ook de leidinggevende wordt vanaf de start betrokken bij het hele project en vormt een essentiële schakel bij de borging. Tijdens een individuele intake bepalen wij samen het niveau van de cursist en stellen we in overleg persoonlijke leerdoelen vast. Tijdens het gehele traject blijft de leidinggevende een belangrijke rol spelen bij het reflecteren op competenties en het implementeren van nieuwe vaardigheden. Een incompany training koppelt individuele leerdoelen op effectieve wijze aan jouw organisatiedoelen. Door middel van rollenspellen met professionele acteurs en trainers creëren wij complete project simulaties.

Volg een incompany training bij Van Aetsveld om theorie direct te vertalen naar jouw organisatie.

Een learning journey

Theorie beklijft alleen als je een learning journey aangaat. Het volgen van incompany trainingen is niet de finish, maar juist de start van deze reis. Ook na de training is het essentieel om opgedane vaardigheden te blijven oefenen en aanscherpen. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van themasessies waarbij we critical incidents behandelen die we samen met de opdrachtgever formuleren. Dat leidt tot een 21 Day Challenge om kennis in te laten slijten met intervisie voor en door eigen collega’s.

 

Lees meer over onze leerinterventies

 

Lees meer over onze simulaties

 

Lees meer over hoe we trainen en acteurs inzetten

 

Meer weten?

Wilt u een van onze incompany trainingen organiseren? Of heeft u vragen over de mogelijkheden van onze trainingen? Vul dan onderstaand vragenformulier in of stuur uw vraag naar ons.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.