IPMA A certificering verlengd

  Hercertificering projects director

  Van Aetsveld is trots op Gerrit Koch. Hij heeft zijn IPMA A certificering verlengd. We hadden niet anders verwacht. Gerrit was immers de eerste IPMA A gecertificeerde projectmanager van Nederland. En hij is sinds 2016 erelid van IPMA International.

  IPMA Assessor

  De hercertificering vormt de erkenning voor de complexiteit van de projecten die Gerrit doet. Tegelijkertijd betekent het dat hij weer 5 jaar assessments mag afnemen voor IPMA. Met die expertise begeleidt hij kandidaten die zelf hun IPMA-B en -A certificering willen behalen.

  Internationaal actief

  Gerrit behoort met zijn hercertificering als projects director ook tot de selecte groep van assessoren voor de IPMA-delta. Dat betekent dat hij organisaties beoordeelt op de volwassenheid van hun project- en programmamanagement. De afgelopen jaren is hij als IPMA-delta assessor actief geweest. Dat doet hij onder meer in het buitenland. En zo’n kijkje in de keuken bij andere organisaties versterkt natuurlijk ook zijn eigen inzichten.

  Ons uitgangspunt bij projectmanagement: ‘het kan’

  Van Aetsvels mobiliseert het vermogen van organisaties om hun doelen te bereiken. Wij gaan er vanuit, dat iedere organisatie dat kan. Dat maakt dat wij verandering in de juiste banen leiden. Dat kan bijvoorbeeld door het uitvoeren van projecten en programma’s. Daarom werken binnen Van Aetsveld verschillende IPMA specialisten. Van startende projectmanagers met IPMA-D tot aan Gerrit met het hoogste niveau, IPMA-A.

  Meer weten?

  Stuur Gerrit een bericht, kijk naar onze activiteiten op gebied van trainen en begeleiden. Of laat uzelf overtuigen op basis van projecten die we eerder hebben gedaan. Hebben we uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op. Of laat uw gegevens hieronder achter, dan nemen wij contact met u op.

  Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.