Komt u ook naar de Ronde Tafelbijeenkomst over duurzaamheid voor professionals opererend in het vakgebied projectmanagement?

  DUURZAAMHEID, EEN ONDERDEEL VAN HET BESTAANSRECHT VAN UW ORGANISATIE?

  Vindt u duurzaamheid een onderdeel van het bestaansrecht van uw organisatie? Of juist een ‘last’ die erbij komt, afhoudt van focus en alleen maar geld kost? Kun je duurzaamheid een bron van baten en een basis laten zijn voor nieuwe businessmodellen als onderdeel van de strategie? Wij geloven van wel.

  Duurzaamheid vraagt om verandering. Verandering organiseren we vaak in projecten. Voor u die in het vakgebied projectmanagement opereert, zal duurzaamheid nu of binnenkort van invloed zijn op het inrichten, het leiden en besturen van projecten en portfolio’s. Naast economische belangen worden ook ecologische en sociale belangen afgewogen. Welke waarde voegt u dan toe met projecten en veranderingen?

  Op donderdag 9 juni aanstaande faciliteren Ahold en Van Aetsveld een Ronde Tafelbijeenkomst om over deze aspecten interactief in gesprek te gaan. Marco Lagrand, programmamanager Responsible Retailing voor Albert Heijn, Etos en Gall & Gall, deelt zijn ervaring over duurzaamheid van duurzame energie tot een gezonde medewerkers beleid. Ron Schipper, principal consultant bij Van Aetsveld, internationaal expert duurzaam projectmanagement en 2014 Sustainability Award winnaar, geeft u nieuwe inzichten o.a. op ontwikkeling in de internationale projectmanagement standaarden. En natuurlijk komen praktische toepassingen ook aan bod. Omdat er ruimschoots tijd wordt ingeruimd om ervaringen te delen en elkaar te inspireren, gaat u zeker met handvatten naar huis waarmee u aan de slag kunt.

  Onderdelen in het programma

  – Praktijksituatie duurzaamheid bij Albert Heijn, Etos en Gall & Gall Marco Lagrand programmamanager Responsible Retailing

  Ron Schipper – Van Aetsveld: Duurzaamheid in projecten. Drie vragen die m.b.v. theorie, praktijk en kennisdeling gezamenlijk worden beantwoord.

  1. Waarom is duurzaamheid voor organisaties relevant en wat heeft projectmanagement ermee te maken?
  2. Wat is de kern van duurzaam projectmanagement?
  3. Wat levert het op?

  – Wat neem je mee en waarmee ga je aan de slag?

  Wij verwelkomen u graag op 9 juni aanstaande in de buurt van Hoofddorp.

  Wilt u deelnemen?
  Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.