Commerciële slagkracht gezocht

Gezocht ondernemende business developer/accountmanager

www.aetsveld.nl zoekt een ondernemende business developer/accountmanager die ons team versterkt en onze dienstverlening helpt uitbouwen.

Waar helpen we mee?

Onze relaties vragen onze hulp wanneer ze projecten en veranderingen succesvol willen realiseren. Daarbij werken wij als resultaatregisseurs. Wij zorgen voor de realisatie van datgene, wat de klant echt nodig heeft. En dat blijkt niet altijd te zijn waar hij om vraagt. Daarbij waarderen onze klanten ons, om de manier waarop we het resultaat bereiken. Wij helpen ze immers hun strategie te realiseren. Wij zorgen ervoor dat ze echt van A naar B komen.

Wie we zijn?

Dit doen we al ruim 20 jaar. Met circa 30 medewerkers zijn wij dé specialist in Nederland op het gebied van projectmanagement en verandermanagement. En omdat we nog meer klanten willen helpen, willen we groeien.

Hoe we dat doen?

We zorgen voor resultaat en houden bij het uitvoeren van hun opdrachten steeds de (veranderende) context en doelstelling van de opdrachtgever in de gaten. Met oog voor de mens omdat we geloven dat mensen het verschil maken.  Wij leiden de (projectmatige) veranderingen, we begeleiden, coachen en adviseren onze klanten rond veranderingen en projecten, en leiden mensen op zodat ze zelf beter en sneller kunnen veranderen.  Veel van onze kennis en ervaring ligt op het snijvlak tussen de organisatieontwikkeling en Informatievoorziening/ICT.

Voor wie?

Wij helpen grote en middelgrote bedrijven en instellingen in alle sectoren van onze samenleving. Wij bestaan ruim 20 jaar. In die jaren hebben we in de meeste branches ervaring opgedaan.

En wat vragen we van jou?

Je legt verbinding met zowel je collega’s als met (potentiële) opdrachtgevers. Door het uitbouwen van ons relatienetwerk en zorg je voor de inzet van je collega’s op opdrachten voor en bij onze klanten. Ter versterking van de relaties organiseer je circa 10 klantevenement per jaar. Die evenementen kunnen een inhoudelijk thema hebben. Daarvoor gebruik je van de kennis en expertise van je collegaconsultants. En natuurlijk is er ruimte voor een aantal ontspannende thema’s. Het resultaat moet zijn, dat ons relatienetwerk is vergoot en dat nog meer relaties ons aanbevelen. Daardoor ontstaan meer, warme relaties.

Wat breng je mee?

Naast een prettige persoonlijkheid verwachten wij van jou:

  • een academisch werk- en denkniveau bij voorkeur bedrijfskunde/ bedrijfseconomie;
  • minimaal vijf jaar relevante werkervaring als accountmanager / business developer met een bewezen track record binnen grotere organisaties;
  • affiniteit, kennis en ervaring met het vakgebied verandermanagement en projectmanagement, Agile, Lean, etc.

Wat bieden wij?

Wij bieden uitdagende omgeving met grote zelfstandigheid. De kans om opdrachten bij grote en kleinere opdrachtgevers in uiteenlopende branches te realiseren. En om onderdeel te zijn van het succes van de veranderingen bij onze klanten. Wij bieden je de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen en je ambities te verwezenlijken. Daarmee zet jezelf en Van Aetsveld goed op de kaart. Je kunt gebruikmaken van de kennis en ervaring van 30 inspirerende collega’s. En van ons netwerk aan meer dan vijftien associates van buiten Van Aetveld.

Meer weten?

Vanzelfsprekend bieden wij de arbeidsvoorwaarden die bij deze functie passen en bieden we je de mogelijkheid om verder te participeren in ons bedrijf om te genieten van jouw en onze successen. Herken je je in deze functie? Ben jij dat? Ronald van Rossum komt graag met je in contact. Bel hem op 06 5050 7994 of mail je cv.