Benoeming Gerrit Koch tot erelid IPMA International

  Gerrit_KochVandaag heeft IPMA een persbericht verstuurd, waarin de benoeming van Gerrit Koch tot erelid van IPMA International wordt aangekondigd. Wij zijn blij om samen te kunnen werken met zo’n rots in de branding als Gerrit! Ons bedrijf hecht veel waarde aan het continu ontwikkelen van het vakgebied en het kennisdelen met de projectmanagementwereld. Deze benoeming voor Gerrit vinden wij dan ook niet meer dan terecht, gezien de energie, de kennis en de tijd die Gerrit –naast zijn opdrachten- heeft gestoken in het internationale speelveld. Als eerste IPMA A gecertificeerde in Nederland is Gerrit nu ook de eerste Nederlander die deze onderscheiding in ontvangst mag nemen. Wij zien dit als een hele mooie erkenning. Hopelijk is hij een voorbeeld voor meer Nederlandse vakgenoten. Het Honorary Membership zal in oktober aan Gerrit Koch worden uitgereikt tijdens de 2016 AIPM Regional Conference in Sydney, Australië.

  IPMA Nederland voorzitter – Fred Bons – over Gerrits benoeming

  Gerrit Koch dankt zijn benoeming aan het onbreekbare en coöperatieve enthousiasme waarmee hij zich de afgelopen decennia voor het Nederlandse en internationale doel heeft ingezet. Nog steeds geeft hij primaire steun, begeleiding en input aan uiteenlopende interessegebieden binnen IPMA. IPMA noemt en roemt met name zijn rol in de ontwikkeling van de International Competence Baseline dat als basis dient voor IPMA certificering, zijn bijdrage aan de Council of Delegates en zijn projectmanagement in het realiseren en evolueren van certificeringstelsel voor organisaties (IPMA Delta). Deze belangrijke internationale ontwikkelingen, die dankzij Koch’s bijdragen aanzienlijk zijn geavanceerd, worden momenteel door vrijwel alle ruim 60 IPMA verenigingen wereldwijd toegepast. Tevens heeft hij ervoor gezorgd dat topbedrijven als Shell en Heineken het IPMA certificeringssysteem hebben geadopteerd als persoonlijk waarderingsniveau voor hun projectmanagers. Koch’s betrokkenheid en inzet voor zowel IPMA Nederland als het internationale projectmanagementveld maken hem een inspirerend rolmodel voor projectmanagement-professionals.

  Over Gerrit Koch
  Gerrit Koch werkt als Projects Director bij Van Aetsveld, specialist in project- en verandermanagement. Zijn aandachtsgebied als directieadviseur is de ontwikkeling van de projectoriëntatie van organisaties en van de competentie van project-, programma- en portfoliomanagement. Gerrit is IPMA-A gecertificeerd en internationaal assessor voor IPMA, zowel voor persoons- als organisatiecertificering. Gerrit leidt grote programma’s naast zijn opdrachten als adviseur. Hij vindt dat je zelf met de poten in de klei moet staan om een goed advies te kunnen geven.

  Over IPMA-NL
  IPMA-NL is het projectmanagement kennisplatform ter bevordering van het vakmanschap en het kennisknooppunt voor overzicht en inzicht in de ontwikkelingen van het vak. IPMA-NL is als projectmanagement kennisplatform in de maatschappij steeds meer zichtbaar en gedreven een bijdrage te leveren aan “Betere projecten voor een betere wereld”.

  www.ipma.nl | info@ipma.nl